Start je reis om je beter te voelen.

Over mij

In eerste instantie heb ik gekozen voor een technisch beroep en dit heb ik meerdere jaren uit geoefend. Op een gegeven moment ben van een technisch beroep over gestapt naar het begeleiden van een team van mensen. Het regelen en begeleiden van mensen heeft me steeds bewuster gemaakt van mijn doel, en dat is met mensen werken. In eerste instantie in het bedrijfsleven, en zo leer je hoe elke medewerker in het team ook vooral een mens is met eigen behoeften en wensen. Een aantal jaren geleden heb ik besloten om me meer te verdiepen in communicatie principes. Daarnaast heb ik mij verdiept in het menselijk lichaam, omdat het welzijn van mensen bepaald wordt door het lichaam en de geest.

 

Veel therapievormen richten zich op de geest of op het lichaam. Echter ik denk dat juist een benadering waarbij zowel het lichaam als de geest wordt behandeld, er een blijvende heling kan ontstaan. Ik heb mijzelf verdiept in verschillende methodieken om mentale en fysieke vraagstukken te behandelen omdat ik het lichaam en de geest als één geheel zie. Daarom zal ik in mijn behandeling me niet alleen beperken tot een gesprek of alleen tot fysieke behandeling maar ben ik in staat om ook lichamelijke klachten op te lossen.

Tijdens het consult neem ik je mee in het onderzoek van lichaam en geest. Ik leg je graag uit waar de klachten vandaan komen en hoe we dit kunnen veranderen. Een behandeling bestaat vaak uit een deel fysieke interventie, en daarnaast ook met behulp van verschillende technieken de onderliggende mentale vraagstukken.